Veiligheid & hygiëne

Bij Goons & Queens Heerenveen heeft jouw veiligheid en hygiëne onze hoogste prioriteit! Wij begrijpen dat het laten zetten van een piercing een belangrijke beslissing is en dat je de garantie wilt hebben dat je in veilige handen bent. 

Hygiëne

& desinfectie

Wij hechten veel waarde aan de gezondheid en veiligheid van onze klanten. Onze collega’s zorgen ervoor dat onze studio voldoet aan de hoogste normen op het gebied van hygiëne en veiligheid.

Onze shop wordt dagelijks grondig gereinigd en gedesinfecteerd volgens de GGD-richtlijnen. We maken gebruik van disposable materialen om een optimale hygiëne te garanderen. Al onze medewerkers zijn opgeleid in infectiepreventie en volgen regelmatig trainingen om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

Steriele materialen

& bescherming

Wij werken uitsluitend met steriele disposable materialen. Alle instrumenten die wij gebruiken zijn gesteriliseerd en voor éénmalig gebruik. Zelfs het stiftje waarmee we de piercing plek markeren op jou huid wordt na één gebruik afgevoerd.

Daarnaast werken wij uitsluitend met steriel verpakte titanium sieraden of sieraden van echt goud of met een goudlaagje voor jouw eerste piercing.

Meer informatie? Kom langs in onze shop of neem contact op met onze medewerkers.

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde medewerkers staan altijd klaar om je te helpen en te adviseren, of het nu gaat om de keuze van het ontwerp, de nazorg of informatie veiligheid en hygiëne. Neem vandaag nog contact met ons op om een consult / gratis tattoo bespreek sessie in te plannen.

Legende Edward van Gils op bezoek